Saturday, January 12, 2013

Santai Bersama Housemate E103 Kolej Za'ba, UPSI...

Assalammualaikum dan selamat pagi... Wajah penghuni rumah E103 Kolej Za'ba


Semuanya terjadi tanpa sebarang perancangan yang rapi. Walaupun ianya sangat sederhana tetapi sungguh bermakna buat kami semua. Apakah itu? Mari kita layan gambar santai bersama housemate E103 Kolej Za'ba, UPSI...Seronok makan di luar bersama housemate. Cuba tengak, apa yang kami makan? HeheeeMakan di kedai makan kawasan Pekan, Tg. Malim.Housemate bilik No 3 yang sangat bergaya. Bakal Cikgu Ekonomi dan Cikgu PJK.Wajah kekenyangan selepas makan. Syukur, Alhamdulillah...


Pada keesokkan harinya, pergi mandi-manda pula di Sg. Samak. Cari ketenangan dan kedamaian. Tak jauh dengan kampus lama UPSI.


Bergambar dahulu sebelum mandi. Jernih tak air sungai ni?Seronok bila semua dah berendam dalam air. Siapa agaknya yang paling seronok? Cuba teka...Menghilangkan stres seketika.


Hampir dua jam bersantai di Sg. Samak ni...
 
 
 
Selepas puas berendam, tiba masanya untuk aktiviti seterusnya. Ke mana?Lepas mengenyangkan diri di Restoran Nazz, pergi ke Tasik Proton City untuk mencipta memori bersama. 
 
 
 Kami tetap berenam ke sana-sini pada hari yang sungguh menawan hati..


Berehat seketika menanti detik yang sangat abadi untuk kami.Ke mana hilangnya seorang rakan rumah EH ek?Cantik pemandangan dengan kehijauan pokok di sekitar tasik ini...
 
 
Seronok sangat bila dapat berkumpul macam ni. Dapat tak berkumpul lagi seperti dalam gambar di atas selepas ni ek? InsyaAllah... Ok semua, sekian dan sayonara!
 
 
Gambar terakhir sebelum kami pergi menuju kejayaan pada hari segala penghulu hari. HeheeeeeEH : Menambahkan lagi intipati buku dalam kehidupan ini...5 comments:

  1. syok tu keluar lepak ngan kengkawan. hehe. hang yg mana satu bro?

    ReplyDelete
  2. bestnya/lama tak mandi sungai..tp musim2 kncing tikus ni tak brani nak mandi

    ReplyDelete
  3. saat paling best brsama rakan....

    ReplyDelete