Thursday, October 3, 2013

Jurugambar Konvo : Tahniah Graduan!

Assalammualaikum dan selamat petang...

 Tahniah Graduan! Ucapan khas daripada jurugambar konvokesyen UPSI iaitu Catalia Creative...


Hi! Sukanya gambar pentas konvokesyen EH sudah diposkan. Gambar di atas bukti gambar tersebut sudah berada di tangan EH. Macam mana hasilnya ek?


 Emak terus tengok gambar pentas konvokesyen EH...


Risau juga sebab kawan-kawan yang lain semua dah upload dan post kat FB gambar pentas mereka. EH pegang kata-kata jurugambar tersebut bahawa gambar diposkan paling lambat dalam masa sebulan selepas tarikh konvokesyen. Akhirnya sudah sampai benda yang ditunggu. Heheeee. Ok semua, sekian dan sayonara!


 Segmen Bimbingan dan Kaunseling...EH : 4 keping gambar pentas konvokesyen...
2 comments:

  1. hi,utk konvokesyen unimas 2015 uols juga yg buatkn..sampai skg pic konvo anak sy lansung x dpat2 lagi.resit pon masa tu smua copy u punya staff terambil semua sbb time bayar tu hujan trn dan semua kecoh.i hope u bole check tak.nama anak sy NUR SYAIDATUL AINN MOHIDI sidang last dan course KEJURUTERAAN KIMIA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf Puan Kamariah Hamdan. Saya bukan pekerja atau staff untuk jurugambar konvokesyen tersebut. Cuba Puan baca betul-betul entri di atas. Saya adalah bekas graduan UPSI tahun 2013, dimana pada masa tersebut syarikat jurugambar ini bertanggungjawab untuk memetik moment indah ketika bergraduasi di atas pentas. Maaf lagi sekali, saya tidak dapat menjawab pertanyaan Puan juga membantu masalah yang dialami oleh anak Puan Kamariah Hamdan. Assalammualaikum...

      Delete