Thursday, August 23, 2012

Lagu Raya Pilihan EH!
Salam dan Holahai!
Belum terlambat lagi EH nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir & batin. Setelah sebulan berpuasa, inilah masanya kita meraikan bulan Syawal yang mulia dengan penuh kesyukuran. Maaf-bermaafan & kunjung-berkunjungan di hari yg berbahagia ini sambil menikmati juadah yg enak sekali. Heheeee


Dalam segmen Terapi Entertaiment kali ini EH nak berkongsi lagu raya pilihan EH. Semua orang pasti ada lagu raya kesukaan yang tersendiri. Tak kira la lagu baru mahupun lagu lama. Yang penting lagu tu memberi makna yang tersendiri dalam diri anda. Jom lihat Lagu Rayu Plihan EH!
Lagu raya artis FMC, Keindahan Aidilfitri. Popular masa EH sekolah menengah...

Artis nasyid pun boleh nyanyi lagu Zapin Hari Raya, Kumpulan In-team & Unic... Puitis lirik lagu ni..
Manis- manis lebaran nyanyian artis Suria Record. Ada Tomok, Saidatul Erma, Lips, Sofaz ds...
Menjelang Hari Raya, Dato' DJ Dave. Seronoknya lagu raya ni...

Dato' M. Nasir mengimbau detik-detik indah di hari raya dengan lagu Satu Hari Di Hari Raya...Lagu raya semuanya mempunyai tema yang mengajak umat Islam meraikan aidilfitri dengan rasa keinsafan sebagai makhluk-Nya. Bila ramadhan menjelma sudah pasti syawal bakal bersua. Dengar lagu raya rasa semakin syahdu memuji yang maha Esa. Bagaimana pula dengan lagu raya pilihan anda? Diharap coretan ini menghiburkan anda di hari lebaran ini. Salam Aidilfitri sekali lagi & sayonara!


EH : Pelbagai versi lagu raya sekarang ni....
2 comments:

  1. memg byk lagu raya..dgr lagu2 ni wk2 raya emg syok..tp sedih btol dgr lagu di awal puase..hee..

    btw, selamat hari raya..^^

    ReplyDelete