Thursday, September 13, 2012

Ilmu Kaunseling di Kalumpang?

Bergambar di Kalumpang



Salam dan holahai!
Lama x update blog. Masa yg ada ni, EH nak berkongsi dengan anda tentang Ilmu Kaunseling di Kalumpang? Macam pelik je....


 Dah lama x letak segmen ni..



Sebenarnya EH dan rakan-rakan kaunseling EH telah pergi ke Kalumpang, Selangor untuk bersantai-santai. Merapatkan ukhwah sesama rakan. Pergi mandi-manda melihat keindahan alam. Heheee



Seronok juga bila bakal kaunselor satu kepala..


Ada ke kena mengena dengan ilmu kaunseling ek? Ada kot... Sebab kami mengaplikasikan dinamika kelompok yg telah kami belajar di dalam kelas & makmal kaunseling. Mari saksikan gambar sekitar pelajar kaunseling di Kalumpang...


Disebabkan dekat je dgn UPSI, kami pergi menaiki kereta & motorsikal je..


Meredah air yg sejuk utk mencari port berteduh yg teraputik..(Hehee Bahasa kaunseling la pulak)


Melepaskan tekanan seketika..


Pelbagai reaksi, respons dan gelagat  pelajar B& K (Bimbingan & Kaunseling)..


Shampoo rambut sambil berposing di atas batu be1sar ni.. Kiok ni memang lucu..



Razim pun ada ( Yg baju merah berjalur hitam)..





Aktiviti ni sebenarnya dibuat secara ad-hocc sebab lecturer terpaksa cancel program last minit yang sepatutnya kami ikuti. Sebab makanan semua dah order so Kelumpang la destinasi terbaik. Tak nak membazir.. Sebelum EH akhiri segmen ni, terimalah tinta berbicara di bawah ni ye. Ok & Sayonara!
 





EH : Wangi Ukhwah yg terjalin...


3 comments:

  1. best giler dpt peluang buat aktiviti mcm ni

    ReplyDelete
  2. #Isabel Diaz : Saya ada disebalik gambar tu.
    Ce teka....heheeee

    ReplyDelete